Nový web
21.08.2020

Vítáme Vás na novém webu.

Připravili jsme si pro vás několik změn. První a jasnou změnou je nový design webu. Snažili jsme se, aby byl přehlednější, jednodušší a uživatelsky příjemnější. Obrovskou novinkou bude však „ESHOP“. V eshopu budete moci koupit klubové oblečení, míče a ponožky. Revolucí však bude, že přes eshop se budou hradit i tréninky a kempy.

ESHOP

Do eshopu se musíte zaregistrovat. Následně těm, kteří jsou členové klubu, potvrdíme členství a budou mít v eshopu výhodnější klubové ceny. Nečlenové pak uvidí pouze základní neslevněnou cenu. Nemělo by se tak stávat, že se spletete. Novinkou taky bude to, že se bude moci platit více způsoby. V eshopu je platební brána GOPay, která umožňuje platbu bankovním převodem, platbu kartou a další. Věříme, že v době eshopů toto pro vás bude značné zjednodušení plateb.

STRÁNKY

Na úvodní straně najdete novinky, fotky z instagramu, profily trenérů a kontakty na ně a samozřejmě naše partnery, bez kterých by to nešlo.
V sekci tréninky najdete vše podstatné ohledně trénovaní. Opět zde najdete letní a zimní sezonu, instrukce k platbám a rezervačnímu systému a každý se může podívat jaká pravidla máme nastavené.
V sekci kempy pak najdete úplně vše o kempech a jaké druhy kempů pořádáme.
V sekci členství určitě nenajdete informace o tom, jak si nalakovat nehty.
Poslední sekcí jsou turnaje a zde najdete především odkazy na jednotlivé stránky k turnajům amatérským a k turnajům krajské soutěže dětí.